ΕΛΛΑΔΑ

Ναυπακτία: Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μπροστά στον άντρα της

Ναυπακτία: Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μπροστά στον άντρα της

Μια 87χρονη αγνοείται αλλά δυστυχώς εκφράζονται έντονες ανησυχίες πως απανθρακώθηκε στο σπίτι της στο Νεοχώρι Ναυπακτίας. Στην παλιά πέτρινη κατοικία εκδηλώθηκε φωτιά για την οποία η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες γύρω στις 4:00 σήμερα ξημερώματα.

Το Νεοχώρι καλύπτεται από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θέρμου και κατ’ επέκταση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου (αν και η απόσταση είναι μεγάλη). Από Θέρμο και Αγρίνιο έσπευσε στο σημείο του συμβάντος μεγάλη δύναμη, ενώ ένα όχημα που ξεκίνησε από Ναύπακτο δεν χρειάστηκε να συνδράμει καθώς είχε ήδη κατασβηστεί η πυρκαγιά που κατέστρεψε τη διώροφη κατοικία.

Στην κατοικία διέμενε και ο ηλικιωμένος σύζυγος της 87χρονης που είναι καλά στην υγεία του ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας θα συνεχιστούν αύριο το πρωί στο φως της ημέρας. Η προανάκριση της Πυροσβεστικής Αγρινίου θα καταδείξει τα αίτια της πυρκαγιάς και αν θα επιβεβαιωθεί η εκτίμηση πως ξεκίνησε από τζάκι. Η φωτιά δεν άργησε να επεκταθεί καθώς το πάτωμα ήταν ξύλινο και η κατασκευή της οικίας από πέτρα και χώμα.

Πηγή: agrinionews.gr