ΕΛΛΑΔΑ

Οργή πολιτών για το «χαράτσι» των 25 ευρώ: Ας τα πληρώσει ο Άδωνις

Οργή πολιτών για το «χαράτσι» των 25 ευρώ: Ας τα πληρώσει ο Άδωνις

Κίνημα «δεν πληρώνω» από τους πολίτες στα νοσοκομεία - Πετάνε το «μπαλάκι» στον υπουργό Υγείας - Δείτε τι δηλώνουν αγανακτισμένοι στην κάμερα του newsbomb.gr

Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης - Επιμέλεια: Λάμπρος Κατσαρός

Απαράδεκτο θεωρούν το «χαράτσι» της εισαγωγής στα νοσοκομεία της χώρας οι Έλληνες πολίτες. Πολλοί από αυτόυς εξέφρασαν την οργή τους στον ρεπόρτερ του newsbomb.gr.

«Είναι απαράδεκτο. Δεν έχω να τα πληρώσω και δεν τα πληρώνω. Με τίποτα. Να τα πληρώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης από την τσέπη του» είπε ένας αγανακτισμένος πολίτης που περίμενε στο νοσοκομείο.

Με τα πιο χαρακτηριστικά λόγια αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση μία γυναίκα: «Μας ήπιαν το αίμα πια. Τι άλλο θέλουν; Και στην ιατρική περίθαλψη να πληρώνουμε από πάνω; Πληρώνουμε το ΟΓΑ. Τι άλλο; Γιατί να τα δώσουμε; Όχι, όχι! Δεν πληρώνω!»

Μία άλλη εκδοχή παρουσιάζει μέσω της δήλωσής της μία κυρία: «Άμα έχεις ανάγκη θα τα δώσεις αλλά κακώς τα ζήτησαν. Κόψανε συντάξεις, δώρα. Πληρώνουμε τώρα για να πάμε στα εξωτερικά 5 ευρώ. Όλα δύσκολα, πολύ δύσκολα!»

Στο ίδιο πνεύμα και η άποψη μίας άλλης γυναίκας που εκφράζει την οργή της: «Απαράδεκτο δεν είναι. Όποιος έχει να πληρώσει. Όποιος δεν έχει να μην πληρώσει. Εγώ το θεωρώ κακό μεν αλλά ο άλλος που έχει στην Ελβετία λεφτά γιατί να μην πληρώσει; Αυτός που έχει στην Ελβετία λεφτά όμως θα πάει στα ιδιωτικά.»

«Χθες πλήρωσα 500 ευρώ. Γιατί οι εξετάσεις θα έβγαιναν σε δύο μήνες και το παιδί έχει ασφάλεια. Τα είχα δεν τα είχα πήγα και τα πλήρωσα. Ας τα πληρώσει ο κ. Άδωνις που έχει.» δηλώνει στην κάμερα του newsbomb.gr μία άλλη κυρία. Και συνεχίζει λέγοντας ότι «απαράδεκτο και το ευρώ που πρέπει να πληρώνουμε στα φαρμακεία

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Κοινωνικά δίκαιο το «χαράτσι» των 25 ευρώ (Βίντεο)

ΠΑΣΟΚ: Να τα βρει στα χαμένα «Ζάππεια» τα ισοδύναμα ο Γεωργιάδης!

Γεωργιάδης:Πάγια εντολή μας να περιθάλπονται τα επείγοντα ανασφάλιστων

Γιαννακούρας: κ. Γεωργιάδη ανακαλέστε άμεσα το εισιτήριο των 25 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ:Να τα βρουν από τους μιζαδόρους τους τα λεφτά όχι από ασθενείς

Γεωργιάδης: Αν το ΠΑΣΟΚ προτείνει ισοδύναμο για τα 25 ευρώ το συζητάμε

Ο Σαμαράς, τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία και οι αλλοδαποί

ΟΕΝΓΕ: Καταστροφικό το μέτρο των «25 ευρώ» για τον ασθενή

Σχόλιο του ΚΚΕ για τα «25 ευρώ» και το 1 ευρώ στις συνταγές

Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – Γεωργιάδης για τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία

Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ με το «εισιτήριο» νοσηλείας των 25 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική ανευθυνότητα στην Υγεία

Από σήμερα το «εισιτήριο» νοσηλείας των 25 ευρώ