ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συλλήψεις για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής και της Θεσπρωτίας.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Βαϊοχωρίου, τρεις αλλοδαποί - μέλη εγκληματικής ομάδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν την παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια, δώδεκα μη νόμιμων μεταναστών. Όπως έγινε γνωστό, οι μη νόμιμοι μετανάστες που εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από περιοχή του Έβρου, δήλωσαν ότι προκατέβαλαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 2.500 έως 3.000 δολάρια (ο καθένας).

Εξάλλου στην Κομοτηνή συνελήφθη χθες στην Εγνατία Οδό κοντά στον κόμβο του Αρδανίου ένας 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Την ίδια μέρα έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας συνελήφθη ένας ημεδαπός και αναζητείται ένας συνεργός του, διότι μετέφεραν οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.