Αποκαλυπτικά sms για τη δράση της ΧΑ βρέθηκαν στο κινητό του Λαγού

Νέα στοιχεία για τη δράση των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενώ εν αναμονή της απόφασης της Βουλής για την άρση ή μη της ασυλίας των βουλευτών της αναμένεται να απολογηθούν ακόμη 16 πρόσωπα που φέρονται να έχουν σχέση με συγκεκριμένες ενέργειες της εγκληματικής οργάνωσης, με βασικότερη την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Αποκαλυπτικά sms για τη δράση της ΧΑ βρέθηκαν στο κινητό του Λαγού
1'

Μέχρι σήμερα από το γραφείο των εφετών ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου έχουν περάσει ως κατηγορούμενοι περισσότερα από 50 άτομα, 26 από τα οποία έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και του εποπτεύοντος εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ενώ ο αριθμός των μαρτύρων ξεπερνά τους 100.

Στο μεταξύ οι δικαστικές αρχές επεξεργάζονται προσεκτικά το υλικό που προκύπτει από τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου διαφόρων κατηγορουμένων . Μέρος της δικογραφίας αποτελούν τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού, που φέρονται να έχουν σταλεί μετά από χτύπημα μελών της ΧΑ σε στέκι στην Ηλιούπολη με την ονομασία "συνεργείο". Προέρχονται τον Ιούλιο του 2013.

12/07

SMS Προς Λαγό:

Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;

18/07

SMS Προς Λαγό:

Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω.

11/07

SMS Λαγός προς τρίτο:

Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό.

Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λαγός κατηγορεί τον Άδωνι για συκοφαντική δήλωση σε βάρος του

Χρυσή Αυγή: Το sms του Λαγού που δίνει εντολή για επίθεση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή