ΕΛΛΑΔΑ

Π. Αβραμόπουλος: Πληγή για τη Θεσσαλονίκη η Αττικό Μετρό, κοροϊδεύει!

Π. Αβραμόπουλος: Πληγή για τη Θεσσαλονίκη η Αττικό Μετρό, κοροϊδεύει!

Ξέσπασε κατά όσων ευθύνονται για την καθυστέρηση στην κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Αβραμόπουλος:

«Η Αττικό Μετρό είναι μεγάλη πληγή για τη Θεσσαλονίκη. Να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν και να μας φέρονται σαν να απευθύνονται σε ανόητους ή ιθαγενείς με καθρεφτάκια».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου υποστήριξε ότι οι άνθρωποι της Αττικό Μετρό δεν ακολουθούν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε επέμβει ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το θέμα των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου θα είχε κουκουλωθεί: «Αν δεν παρενέβαινε η διοίκηση του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο, θα είχαν πάρει ήδη τις πλάκες».

Σχετικά με το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, ο κ. Αβραμόπουλος είπε: «Η πόλη είναι παγωμένη. Οι μετροπόντικες δεν δουλεύουν, τα τεχνικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Όλα έχουν ένα όριο. Δεν ευθύνεται η πόλη για το γεγονός ότι το έργο το επιβλέπουν από την Αθήνα. Το έργο πρέπει να γίνει κι όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Ελ Γκρέκο