ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς-Τέρατα «σάπισαν στο ξύλο» τον 7χρονο γιο τους μέχρι να πεθάνει

Γονείς-Τέρατα «σάπισαν στο ξύλο» τον 7χρονο γιο τους μέχρι να πεθάνει

Μία τραγική ιστορία που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα...

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης κάθισε ζευγάρι οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία, που κρίθηκε ένοχο για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 7χρονου γιου του. Η υπόθεση του μικρού Τζίμη αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2006 και είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Το δικαστήριο, που έκρινε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, καταδίκασε την μητέρα του ανήλικου αγοριού σε ισόβια κάθειρξη και τον πατέρα σε κάθειρξη δέκα ετών. Οι γονείς στην απολογία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναφέροντας πως το αδικοχαμένο αγγελούδι ήταν πολύ ζωηρό και επιθετικό με αποτέλεσμα πολλές φορές να αυτοτραυματίζεται.

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τα πρωτοφανή τραύματα που διαπιστώθηκαν στο κορμάκι του άτυχου παιδιού, όταν αυτό εξετάστηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου το είχε μεταφέρει σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας του, ισχυριζόμενος ότι το αγοράκι δήθεν τραυματίστηκε στη διάρκεια παιχνιδιού σε πάρκο. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, ακόμη και στα γεννητικά του όργανα και εγκαύματα από τσιγάρο, φανέρωναν το μαρτύριο που περνούσε ο 7χρονος πιτσιρικάς.

Διαβάστε επίσης:

Θρηνεί η Θεσσαλονίκη: «Έσβησε» 35χρονος μπασκετμπολίστας