ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνίαση διαρρήξεων στην Καβάλα

Εξιχνίαση διαρρήξεων στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, επτά διαρρήξεις οχημάτων και ενός καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης Πέμπτης και Παρασκευής στην πόλη της Καβάλας.


Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη στην Καβάλα ένας 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε διέρρηξε, στην πόλη της Καβάλας, επτά αυτοκίνητα και ένα κατάστημα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 108 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 24χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχούσα εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: