ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα ενοικιαζομένων δωματίων

Πάρος: Βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα ενοικιαζομένων δωματίων

Μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 11/4 από τον ιδιοκτήτη ενοικιαζομένων , στο μπάνιο του δωματίου που διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο parianostypos.gr, η άτυχη γυναίκα έφτασε στο δωμάτιο, το οποίο έκλεισε για δυο ημέρες τηλεφωνικά από τη Σαντορίνη, την περασμένη Δευτέρα 7 Απριλίου και πλήρωσε προκαταβολικά για τη διαμονή της.

Στον ιδιοκτήτη δεν έδωσε διαβατήριο, παρά δήλωσε το όνομά της. Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα παρατείνει τη διαμονή της για άλλες δυο ημέρες και παλι προπλήρωσε το κόστος.

Το πρωί της Παρασκευής κανονικά έπρεπε να αναχωρήσει, αλλά επειδή μέχρι τις 11:30 δεν είχε εμφανιστεί στη ρεσεψιόν, ο ιδιοκτήτης πέρασε έξω από το δωμάτιό της και του μύρισε καπνός.

Άνοιξε την πόρτα, που ήταν ξεκλείδωτη και όταν δεν την είδε στο δωμάτιο άνοιξε και την πόρτα του μπάνιου, όπου αντίκρυσε την κινέζα ξαπλωμένη στη μπανιέρα με ακουστικά στα αυτιά, ενώ στο έδαφος υπήρχε ένα ταψί στο οποίο έκαιγαν κάρβουνα.

Το σοκ του ήταν μεγάλο όταν διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Οι αποχετεύσεις, η πόρτα, τα παράθυρα του δωματίου ήταν σφραγισμένα με ταινία.

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και ανέφερε το περιστατικό. Άνδρες του Α.Τ. Πάρου με γιατρό πήγαν στο δωμάτιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μεταξύ των στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί ήταν και σημειώματα, σε ένα από τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγραφε ότι δεν είχε γονείς. Θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ το Α.Τ. Πάρου διεξάγει έρευνα.

Πηγή: cyclades24.gr