ΕΛΛΑΔΑ

Φύλακας αθλητικού σωματείου ασέλγησε σε 7χρονη!

Φύλακας αθλητικού σωματείου ασέλγησε σε 7χρονη!

Είναι μία υπόθεση που προκαλεί σοκ. 57χρονος φύλακας αθλητικού σωματείου που έχει σχέση με το τένις σε περιοχή της Αττικής, ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές στο κορμάκι ενός 7χρονου κοριτσιού !

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ο παιδόφιλος προκειμένου να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του πάθος, αποπλάνησε το κοριτσάκι στα αποδυτήρια του σωματείου, μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση του, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό... Οι αρχές μάλιστα εξετάζουν το εφιαλτικό ενδεχόμενο να έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά του σωματείου, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Η αποκάλυψη της υπόθεσης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους γονείς, οι οποίοι φοβούνται μήπως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα.

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ

Ο αδίστακτος παιδόφιλος, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζει τους γονείς του 7χρονου κοριτσιού οι οποίοι ανυποψίαστοι πήγαιναν το παιδί τους στην προπόνηση του τένις. Ο εφιάλτης για το κοριτσάκι τελείωσε όταν πριν από λίγες ημέρες είπε στη μητέρα του τι είχε συμβεί στα αποδυτήρια και εκείνη το κατήγγειλε αμέσως στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα και μετά από έρευνα επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες του 7χρονου κοριτσιού σε βάρος του 57χρονου φύλακα. Ο παιδόφιλος κατά την προανακριτική του απολογία αρνήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους αστυνομικούς.

Ο 57χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, του άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι άντρες της ασφάλειας προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είχε αποπλανήσει και άλλα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Αρχαία Ολυμπία