ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οικιακή βοηθός «καθάριζε» το σπίτι και τα χρυσαφικά

Κρήτη: Οικιακή βοηθός «καθάριζε» το σπίτι και τα χρυσαφικά

Συνελήφθη για κλοπή μια 45χρονη από τη Ρουμανία η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 37χρονου εργοδότη της στο Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από την οικία του, χρήματα και κοσμήματα.

Το Σάββατο (27/9) το πρωί αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα ευρώ (το οποίο ήταν προσημειωμένο) και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 45χρονης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Καλοκαιρινό» το σκηνικό με άνοδο της θερμοκρασίας

Δημαρχείο Κορωπίου: Ημερίδα με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 540 θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ