ΕΛΛΑΔΑ

Αντιτρομοκρατική: Βρήκαν γιάφκα στο Κολωνάκι (pics&vid)

Αντιτρομοκρατική: Βρήκαν γιάφκα στο Κολωνάκι (pics&vid)

Εντόπισαν καλάσνικοφ,πιστόλι και σφαίρες - Προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Ψάχνουν για διασυνδέσεις με μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν σπίτια από το απόγευμα της Τετάρτης αναζητώντας «βαρύ» οπλισμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες στην Αθήνα γίνονται στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι, σε σπίτια αντιεξουσιαστών. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν και έρευνα σε σπίτι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συνολικά κατ' οίκον έρευνες. Η «γιάφκα» στο Κολωνάκι βρίσκεται στην οδό Αριστοδήμου 11.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησαν ύστερα από ληστεία που έγινε στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης πριν από λίγες μέρες και από μία συνομιλία που παρακολούθησαν.

dir

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή έξι ατόμων. Οι δύο από τους προσαχθέντες, οι οποίοι είναι από τη Θεσσαλονίκη, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους σε ένοπλη ληστεία. Ταυτόχρονα, φέρονται να αναζητούσαν βαρύ οπλισμό για αγορά στην Αθήνα. Επίσης η αστυνομία ερυενά πιθανή σχέση ενός από τους προσαχθέντες με μέλος της οραγάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί σε ένα σπίτι ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα πιστόλι και πολλές σφαίρες. Τα όπλα βρέθηκαν στο Κολωνάκι, ενώ οι σφαίρες βρέθηκαν στην Θεσαλλονίκη.

Άντρες της Σήμανσης και της Αντιρομοκρατικής παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή και ερευνούν το σπίτι στο Κολωνάκι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε στα Εξάρχεια ύποπτο αμάξι, το οποίο είχε κλαπεί πριν από δύο μήνες απο την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε ύποπτο όχημα στα Εξάρχεια