ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για τη συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο (pics)

Τρόμος για τη συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο (pics)

Τρεις άγριες επιθέσεις στην Αττική μέσα σε λίγους μήνες-Καίνε με σίδερο τα θύματά τους για να τους αναγκάσουν να πουν που κρύβουν χρήματα-Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία για τη συμμορία με το ηλεκτρικό σίδερο, τα μέλη της οποίας δρουν με απίστευτη αγριότητα. Πίσω από την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση φέρεται να κρύβονται Γεωργιανοί, οι οποίοι προκαλούν εγκαύματα στα θύματά τους με σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού κρύβουν χρήματα μέσα στο σπίτι.

Στόχος τους, είναι όπως όλα δείχνουν, ευκατάστατα άτομα. Ωστόσο, οι ληστές δεν διστάζουν να βασανίσουν ακόμα και παιδιά.

Χθες, Τρίτη, θύμα των αδίστακτων ληστών έπεσε επιχειρηματίας στη Βούλα. Ήταν ξημερώματα, όταν τέσσερις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους «τρύπωσαν» στο σπίτι του από το μπαλκόνι, στην οδό Καζαντζάκη, την ώρα ήταν μέσα τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του.

11

Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον 55χρονο έμπορο καυσίμων και την οικογένεια του. Έδεσαν τη σύζυγο και τα δύο κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών σε άλλο δωμάτιο και στη συνέχεια τον οδήγησαν εκεί που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Για να τον αναγκάσουν να τους πει τον κωδικό, τον έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια αφαίρεσαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, όπου υπήρχαν μέσα πάνω από 100.000 ευρώ και χρυσαφικά. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, πήραν τα κλειδιά και το πολυτελές αυτοκίνητο του επιχειρηματία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

13

Είναι η ίδια συμμορία που «χτύπησε» Φιλοθέη και Θρακομακεδόνες;

Με βάση τον τρόπο δράσης, αλλά και τα χαρακτηριστικά των ληστών οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι μέλη της ίδιας συμμορίας που τον περασμένο Μάρτιο είχαν εισβάλει σε σπίτι στη Φιλοθέη και είχαν κάψει με ηλεκτρικό σίδερο στην κοιλιά τη σύζυγο γνωστού δερματολόγου για να τους αποκαλύψουν που είναι κρυμμένα τα χρήματα, ενώ και τον περασμένο Ιούλιο τέσσερις αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι με την απειλή πιστολιών και μαχαιριών βασάνιζαν για τρεις ολόκληρες ώρες την τετραμελή οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες, έκαψαν με σίδερο στο πόδι τον πατέρα, ο οποίος είναι δικηγόρος. Μετά τη ληστεία στη Φιλοθέη οι αστυνομικοί της ασφάλειας είχαν συλλάβει έναν Γεωργιανό, δεν είχαν εντοπιστεί όμως οι τουλάχιστον δύο συνεργοί του...

Διαβάστε επίσης:

Αδίστακτοι ληστές «σιδέρωσαν» επιχειρηματία (pics)

Έκρηξη όλμου στο Βόλο: Πένθος στις ένοπλες δυνάμεις - Εκτός κινδύνου ο τέταρτος