ΕΛΛΑΔΑ

Διάλογος Φορτσάκη με φοιτητές που μπήκαν στο γραφείο του

Διάλογος Φορτσάκη με φοιτητές που μπήκαν στο γραφείο του

Ηρέμησαν τα πνεύματα στο γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρου Φορτσάκη, μετά από την απρογραμμάτιστη επίσκεψη ομάδας φοιτητών το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10/2014).

Οι φοιτητές εισέβαλαν στο γραφείο του Πρύτανη προκειμένου να συναντηθούν μαζί του και να συζητήσουν το θέμα της ανάθεσης της ασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο κ. Φορτσάκης συνομίλησε με τους φοιτητές, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες με αιχμή τη φύλαξη της πρυτανείας. Οι φοιτητές τελικά αποχώρησαν λίγο πριν τις 13.30 από το γραφείο του Πρύτανη.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Φορτσάκης κατήγγειλε ότι οι φοιτητές εισέβαλαν χωρίς την άδειά του στο γραφείο του για να εκφράσουν τα αιτήματά τους αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Πανεπιστημίου. «Η πρυτανική αρχή είναι πάντα ανοιχτή στον διάλογο αλλά ο διάλογος προϋποθέτει ηρεμία, ευγένεια, διαλλακτικότητα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο κύριος Φορτσάκης, το απόγευμα της Τετάρτης (22/10/2014) θα έχει συνάντηση και με τους διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου Αθηνών

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Φοιτητές εισέβαλαν στο γραφείο του Φορτσάκη