ΕΛΛΑΔΑ

Το μεγαλύτερο κέικ των Χριστουγέννων από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το μεγαλύτερο κέικ των Χριστουγέννων από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το πιο γλυκό μήνυμα ευχών επέλεξαν οι καθηγητές και σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ να στείλουν σε όλους τους Δημότες του Πειραιά, που παραβρέθηκαν το Σάββατο 20/12 στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου.

Μέσα σε μία χριστουγεννιάτικη, χαρούμενη ατμόσφαιρα, οι σπουδαστές μας , με την καθοδήγηση των έμπειρων chef –καθηγητών τους δημιούργησαν ένα τεράστιο, νοστιμότατο κέικ 1000 τεμαχίων το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ από Εκπαιδευτικό Όμιλο και τους μαθητές του!!

Το ραδιόφωνο του ALPHA και η εκπομπή «Καλή Παρέα» με παρουσιαστές τον κ. Δ. Αλφιέρη και την κα Γ.Ηλιού ήταν εκεί και μετέδιδαν το γλυκό μήνυμα των Χριστουγέννων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, καλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους να δοκιμάσουν!

Ενθουσιασμένοι όλοι , έδωσαν ευχές για τις γιορτές και πολλά συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κατέγραψε ρεκόρ νοστιμιάς!!

Τα τμήματα Επισιτισμού και Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμμετέχουν τακτικά σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαγειρικής όπου οι σπουδαστές αποσπούν πλήθος διακρίσεων και χρυσών μεταλλίων καθώς και σε συνέδρια, ημερίδες και workshops με στόχο τη διαμόρφωση της ολοκληρωμένης επαγγελματική τους προσωπικότητας!

Σχετικές ειδήσεις