ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ - Αγωνία για τον αγνοούμενο φοιτητή

Ιωάννινα: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ - Αγωνία για τον αγνοούμενο φοιτητή

Οι ημέρες κυλούν βασανιστικά και η αγωνία συγγενών και φίλων του αγνοούμενου φοιτητή κορυφώνεται, καθώς δεν μπορούν πιστέψουν πώς χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του 20χρονου Ρεθυμνιώτη σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Έντεκα ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο 20χρονος Βαγγέλης έδωσε σημεία ζωής για τελευταία φορά. Η αγωνία των συγγενών του βρίσκεται στο κόκκινο και οι γονείς του απευθύνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν να ανοίξουν το στόμα τους!

Οι χώροι των εγκαταστάσεων της Γαλακτοκομικής Σχολής ερευνήθηκαν σχολαστικά και τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σήμερα, Τρίτη 17 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμμετάσχει και στις έρευνες, ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ειδικεύεται στη διαλεύκανση ανάλογων καταστάσεων και είναι δεδομένο ότι θα συνδράμει στις προσπάθειες των ανδρών των τοπικών Αρχών να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης.

Και στην Αιτωλοακαρνανία οι έρευνες

Η μαρτυρία τηλεθεατή που υποστήριξε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή, ότι είδε κάποιον που έμοιαζε στον εξαφανισμένο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε κατάστημα της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, μεταξύ Αμφιλοχίας και Αγρινίου, εξετάζεται σοβαρά από τους ιδιωτικούς ερευνητές που ερευνούν την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας του 20χρονου σπουδαστή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο EpirusGate ο γνωστός Γιαννιώτης ντετέκτιβ, Φώντας Βρόσγος, αναμένεται η έρευνα στο υλικό από τις κάμερες του καταστήματος για να διαπιστωθεί το εάν τελικά βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα ο Β. Γιακουμάκης. Αν όντως ισχύει η πληροφορία τότε το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου παίρνει νέα τροπή, με τις έρευνες να ξεκινούν από το μηδέν.

Ήδη στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία έχουν αναρτηθεί αφίσες με στοιχεία του αγνοούμενου Βαγγέλη.

Σχετικές ειδήσεις