ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 25ης Μαρτίου

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της αυριανής εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από σήμερα στις 3 τα απόγευμα και μέχρι τη λήξη της παρέλασης δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στους εξής δρόμους της πόλης: Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη (στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού), στο πάρκινγκ που βρίσκεται πίσω από την εξέδρα των επισήμων επί της οδού Σουλιώτη, Καλλιδοπούλου (στο τμήμα της από οδό Σουλιώτη μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου), Καραϊσκάκη (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου).

Επίσης, αύριο, από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι και τη λήξη της παρέλασης, δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στις Λεωφόρους Μ. Αλεξάνδρου και Στρατού (στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου).

Παράλληλα, από τις 7 αύριο το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου (στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας), Καλλιδοπούλου (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου), Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη (στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού), Λεωφ. Στρατού (στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου), Καραϊσκάκη (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου).

Σε ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω δρόμους, ενώ τονίζεται ότι για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν εκ μέρους της αυξημένα μέτρα.

Σχετικές ειδήσεις