ΕΛΛΑΔΑ

Το πορτραίτο του παιδοκτόνου «σκιαγραφεί» η γιαγιά του - Η τελευταία βόλτα της Άννυ (Videos)

Το πορτραίτο του παιδοκτόνου «σκιαγραφεί» η γιαγιά του - Η τελευταία βόλτα της Άννυ (Videos)

Βουλγαρικό τηλεοπτικό κανάλι πήρε συνέντευξη από τη γιαγιά του 27χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την 4χρονη κόρη του.

Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του 27χρονου έρχονται στο φως, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η γιαγιά του, σε βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό.

Το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους πολίτες της γειτονικής χώρας, απ’ όπου κατάγεται ο κατηγορούμενος.

Γι’ αυτό και ο τηλεοπτικός σταθμός “NovaTV” έφτιαξε ένα εκτενές ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, με τους δημοσιογράφους να επισκέπτονται την πόλη Ντριάνοβο απ’ όπου κατάγεται ο 27χρονος και να μιλούν με ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε η γιαγιά του παιδοκτόνου, η οποία τον είχε μεγαλώσει.

Η γυναίκα που ονομάζεται Σνεζάνα, αποκαλύπτει ότι ο 27χρονος είναι παιδί χωρισμένων γονιών και ότι μέχρι τα 14 του χρόνια τον φρόντιζε εκείνη στο σπίτι της.

Στη συνέχεια ο εγγονός της, πήγε να μείνει με τη μητέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα ο «Σάββας» δεν εργαζόταν και πουλούσε ναρκωτικά για να συντηρείται αλλά τονίζει ότι ο χαρακτήρας του δεν ήταν τέτοιος και ότι τον άλλαξε η γνωριμία του με τη Ντιμιτρίνα, τη μητέρα της άτυχης Άννυ.

Το πιο συγκλονιστικό είναι, ότι η ίδια γιαγιά του «Σάββα» δηλώνει πως ο εγγονός της πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το έγκλημά του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, ένας υπάλληλος ξενοδοχείου στο οποίο έμενε ο 27χρονος μαζί με τη μικρή Άννυ και τη μητέρα της όταν επισκεπτόταν το Ντριάνοβο, δήλωσε ότι δεν είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο να συμβαίνει στην οικογένεια.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη (12/05), ο 27χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση, κατά την οποία ενέπλεξε για πρώτη φορά τον φίλο του, στην προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη της 4χρονης Άννυ.

Νωρίτερα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της άτυχης Άννυ που δολοφονήθηκε άγρια από τον πατέρα της.

Σχετικές ειδήσεις