ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων (video & photos)

Χαλκίδα: Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων (video & photos)

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Χαλκίδας, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν από το πρωί ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Υψηλή γέφυρας Χαλκίδας, έως τον κόμβο του Αγ. Στεφάνου και την Ριτσώνα.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες της Τροχαίας και του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία, αυτό δεν έγινε, καθώς η κίνηση των αυτοκινήτων ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους με τα νεύρα των οδηγών να γίνονται... κρόσσια, φωνάζοντας στους δημοσιογράφους «τραβήξτε τα χάλια μας...»

Αιτία της απίστευτης ταλαιπωρίας που ζουν τις τελευταίες ώρες οι οδηγοί είναι τα έργα που πραγματοποιεί από το πρωί του Σαββάτου η εταιρεία ΑΔΜΗΕ Α.Ε. του Υπουργείου Υποδομών σε τμήματα της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας έως τον κόμβο του Αγ. Στεφάνου και μέχρι τον κόμβο προς Ριτσώνα, λόγω αντικατάστασης των αγωγών των πυλώνων μεταφοράς Υψηλής Τάσεως.

Μιλώντας στο eviazoom.gr, ο Φάνης Σπανός "ρίχνει" τις ευθύνες στο Υπουργείο Υποδομών, ωστόσο, η άδεια για να γίνουν τα έργα μέσα στο Σαββατοκύριακό δόθηκε από την Π.Ε. Εύβοιας και συγκεκριμένα από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, κάτι που ανακοίνωθηκε επίσημα την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015.

Πηγή: eviazoom.gr

Σχετικές ειδήσεις