ΕΛΛΑΔΑ

Capital controls - Άργος: Το ΑΤΜ ήταν ο... εραστής της

Capital controls - Άργος: Το ΑΤΜ ήταν ο... εραστής της

«Αγάπη μου πάω ΑΤΜ» έλεγε καθημερινά στο σύζυγό της μια κυρία από το Άργος αλλά όπως αποδείχθηκε μόνο για... ανάληψη δεν πήγαινε.

Η κυρία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεκινούσε κάθε ημέρα από το σπίτι της για να στηθεί στην ουρά των ΑΤΜ προκειμένου να πάρει το 60ευρω που της αναλογούσε. Ή τουλάχιστον αυτό έλεγε στον σύζυγό της ότι πήγαινε να κάνει. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι με τα χρήματα στο πορτοφόλι της, ο σύζυγος -αρχικά- δεν υποψιαζόταν κάτι.

Όταν όμως έφτασε η Παρασκευή και για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, η γυναίκα έφυγε για το ΑΤΜ, ο σύζυγος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς δεν χρειάζονταν ποτέ τόσα χρήματα για να τα βγάλουν πέρα.

Πήγε λοιπόν στο μηχάνημα για να τη βρει αλλά πουθενά η κυρία. Μόλις εκείνη επέστρεψε σπίτι, ξεκίνησε ένας τσακωμός άνευ προηγουμένου, με αποτέλεσμα να ακουστεί σε όλη τη γειτονιά η ιστορία του ζευγαριού και κατόπιν να «ταξιδέψει» διαδικτυακά και σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό που... κυκλοφόρησε ήταν ότι η κυρία πήγαινε να βρει καθημερινά τον εραστή της και στο δίωρο το οποίο έλειπε, το γλεντούσε με τον φίλο της, ο οποίος έχοντας άνεση στο ρευστό, της έδινε και τα 60 ευρώ ώστε να έχει το άλλοθί της επιστρέφοντας σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις