ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ υπέρ προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία Κλαυθμώνος (pics)

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ υπέρ προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία Κλαυθμώνος (pics)

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες διοργάνωσε στην πλατεία Κλαυθμώνος το ΠΑΜΕ το απόγευμα της Τετάρτης (23/9/2015).

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, διασχίζοντας τις οδούς Σταδίου και Βασιλίσσης Σοφίας για να φτάσουν έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και καλούσαν τους πολίτες να αγωνιστούν για την απευθείας μεταφορά των προσφύγων από τα νησιά στις χώρες τελικού προορισμού τους, με ευθύνη της Ε.Ε. και του ΟΗΕ.

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν και βουλευτές του ΚΚΕ.

«Καταγγέλλουμε από εδώ τους ιμπεριαλιστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, και τα άλλα κέντρα που σφαγιάζουν τους λαούς και παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Καλούμε την κυβέρνηση να μην βοηθά τους ιμπεριαλιστές στο σφαγιασμό των λαών και να λάβουν μέτρα, έτσι ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μπορούν να φτάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή παρέμεινε η οδός Σταδίου.

Σχετικές ειδήσεις