ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη με νέα υπόθεση παιδεραστίας: 23χρονος ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης ανιψιάς του

Φρίκη με νέα υπόθεση παιδεραστίας: 23χρονος ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης ανιψιάς του

Σοκ στο πανελλήνιο και όχι μόνο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας που έρχεται από τα Τρίκαλα με «πρωταγωνιστή» έναν 23χρονο, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης ανιψιάς του.

Μάλιστα, ο δράστης ομολόγησε πως ασέλγησε σε βάρος της κόρης της αδερφής του την ώρα που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι της μικρής.

Η υπόθεση, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το trikalanews.gr και έχει «παγώσει» το πανελλήνιο έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Τρικάλων, όπου φέρεται να ομολόγησε τις «αρρωστημένες» πράξεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στις Αρχές της 37χρονης αδερφής του και μητέρας της 4χρονης. Στη συνέχεια άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 23χρονο τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο δράστης με το βαρύ κατηγορητήριο της αποπλάνησης και ασέλγειας ανήλικης κατ΄ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, θα οδηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Ανακρίτρια Τρικάλων.

Η 4χρονη εξετάστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης, ενώ την παρακολουθεί Παιδοψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις