ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τη μητέρα που «έφαγε» το πολυτεκνικό επίδομα μέσα σε μία νύχτα – Τι ζήτησε γυρνώντας σπίτι;

Σάλος με τη μητέρα που «έφαγε» το πολυτεκνικό επίδομα μέσα σε μία νύχτα – Τι ζήτησε γυρνώντας σπίτι;

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση από την Πάτρα, με «πρωταγωνίστρια» μία μητέρα, η οποία μέσα σε μία νύχτα «έφαγε» το πολυτεκνικό επίδομα!

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εισέπραξε τις παραμονές των γιορτών το πολυτεκνικό επίδομα, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, φρόντισε να το κάνει φύλλο και φτερό, καθώς το ξόδεψε στα… μπουζούκια με τις φίλες της!

Η είδηση δεν τελειώνει εδώ! Η γυναίκα την επόμενη ημέρα, αφού ξύπνησε από το ξενύχτι, πήγε σε συγγενικό της σπίτι και περιέγραψε το πόσο φανταστικά πέρασε στη νυχτερινή της έξοδο. Μάλιστα, ζήτησε να της δανείσουν εάν έχουν λίγο γάλα για τα παιδιά της καθώς δεν είχε επάνω της ένα ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrastimes, έκπληκτοι συγγενείς αρνήθηκαν να δώσουν οτιδήποτε και της ζήτησαν να μην πατήσει ξανά το πόδι της στο σπίτι τους!

Η συνέχεια ωστόσο δόθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι της όπου εκεί την περίμενε ο άντρας της ο οποίος στο άκουσμα ότι δεν κράτησε τίποτα από αυτά που είχε πάρει από το επίδομα, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους με την γυναίκα η οποία έχει αδυναμία στη νυχτερινή ζωή να καταφεύγει στο πατρικό της σπίτι προκειμένου να γλιτώσει.

Σχετικές ειδήσεις