ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρή η πανέμορφη 18χρονη Πέλα - Ήταν ανιψιά βουλευτή (photos)

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρή η πανέμορφη 18χρονη Πέλα - Ήταν ανιψιά βουλευτή (photos)

Η άτυχη 18χρονη ήταν ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη

Το νήμα της ζωής για την άτυχη Πέλα Κουτεντάκη «κόπηκε» με τραγικό τρόπο τα ξημερώματα της Τρίτης όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος. Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να βγει εκτός δρόμου.

Η 18χρονη κοπέλα, εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το όχημά, σε ένα λιόφυτο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε όλο της το σώμα. Βαρύτατα τραυματισμένη διεκομίσθη αρχικά στο κέντρο υγείας Μοιρών όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Ο 20χρονος οδηγός διεκομίσθη πολυτραυματίας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αρχές.

Η όμορφη 18χρονη μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και περίμενε τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία των Μοιρών αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη...

Αρκετοί φίλοι της Πέλας στέλνουν από το πρωί μηνύματα θλίψης στον λογαριασμό της στο Facebook με τους περισσότερους από αυτούς να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

4
7
8

Η κηδεία της άτυχης 18χρονης θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στις Μοίρες.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της.

Σχετικές ειδήσεις