ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Δείτε ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη

Προσοχή! Δείτε ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη

Την ώρα πουΜετρό και Ηλεκτρικός είναι σήμερα Τετάρτη (06/07) ακινητοποιημένοιλόγω 24ωρης απεργίας, χειρόφρενο έχουν τραβήξει και οι εργαζόμενοι σε τρένα και Προαστιακό.

Μεγάλη η ταλαιπωρία σήμερα για τους πολίτες που κινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς Μετρό, Ηλεκτρικός, τρένα και Προαστιακός παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω 24ωρης απεργίας.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, αντιδρούν έτσι στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ.

Παράλληλα, στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Τραμ, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Αύριο Πέμπτη (07/07), έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας σε τρένα και Προαστιακό τις εξής ώρες: 05:00 – 08:00, 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Σχετικές ειδήσεις