ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία Ιωαννίνων - Τραυμάτισαν με καδρόνι αστυνομικό διευθυντή

Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης η κεντρική πλατεία Ιωαννίνων - Τραυμάτισαν με καδρόνι αστυνομικό διευθυντή

Ειδήσεις για Πολυτεχνείο: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων αμέσως μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν σε παράταξη μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου εμπόδιζαν την πρόσβαση σε αυτό στις χιλιάδες των διαδηλωτών που παρέμεναν στο χώρο της πλατείας φωνάζοντας συνθήματα. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και μετά τις πρώτες φραστικές αντιπαραθέσεις άρχισαν οι αψιμαχίες.

Γκλομπ και δακρυγόνα από τη μία και καδρόνια από σημαίες και πανό από την άλλη συνέθεσαν το σκηνικό βίας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού αλλά και διαδηλωτών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε είναι ο αστυνομικός Διευθυντής και νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο άγνωστοι κουκουλοφόροι που δημιούργησαν τα επεισόδια στο τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο πέταξαν εναντίον του αστυνομικού διευθυντή ένα καδρόνι και τον τραυμάτισαν στο μέτωπο. Δέκα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Αυτή την ώρα η κατάσταση φαίνεται να έχει εκτονωθεί ενώ η αστυνομία κάνει προσαγωγές.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις