ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στο Βόλο: Δασκάλα μπήκε σε γειτονική πολυκατοικία και αυτοκτόνησε

ΣΟΚ στο Βόλο: Δασκάλα μπήκε σε γειτονική πολυκατοικία και αυτοκτόνησε

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου μία 50χρονη δασκάλα που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10 περίπου το πρωί και σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα δεν ήταν ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, αλλά έμενε στην ίδια γειτονιά.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η πόρτα της πολυκατοικίας ήταν κλειστή και η 50χρονη δασκάλα άρχισε να χτυπά τυχαία τα κουδούνια μέχρι που κάποιος της άνοιξε. Η 50χρονη ανέβηκε στον 6ο όροφο όπου υπάρχει φωταγωγός και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό και ακαριαίο θάνατο. Για να φθάσει μάλιστα, το παράθυρο του φωταγωγού, πήρε μαζί της ένα καρεκλάκι, πάνω στο οποίο βρέθηκαν τα γυαλιά της.

Ο θόρυβος από την πρόσκρουση της άτυχης γυναίκας στο έδαφος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη ήταν δασκάλα, παντρεμένη και με δύο μεγάλα παιδιά και μάλιστα περίμενε να γίνει γιαγιά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το προηγούμενο βράδυ επικοινώνησε με φίλη της, στην οποία είπε ότι δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά.

Σχετικές ειδήσεις