ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ LIVE: Η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου από το drone της Αστυνομίας

ΔΕΙΤΕ LIVE: Η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου από το drone της Αστυνομίας

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το μήκος της εθνικής οδού - Πού υπάρχουν προβλήματα - Το drone της Τροχαίας επιτηρεί το εθνικό οδικό δίκτυο

Η Τροχαία έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα σήμερα Δευτέρα (05/06) ώστε η επιστροφή των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος να διεξαχθεί με ασφάλεια.

Ένας επιπλέον «σύμμαχος» στην προσπάθεια αυτή έρχεται να προστεθεί με το drone της Υπηρεσίας Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το drone πραγματοποιεί από τις 18:00, την πρώτη του πτήση προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, κατά τη διάρκεια της επιστροφής των εκδρομέων.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα, από τις 16:00 έως τις 23:00, για το ρεύμα εισόδου, ισχύσουν οι εξής απαγορεύσεις:

- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

- Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ.Θ. 410+359) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην Π.Ε.Ο. Λεπτοκαρυάς - Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).

- Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

- Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

- Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

- Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη [(Χ.Θ. 187+950 (Πέρδικα)] έως τη [(Χ.Θ. 134+435 (Σελάδες)] και τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (Χ.Θ. 106+197) έως τη (Χ.Θ. 10+872) και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου.

- Στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.