ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι τις «έφαγε» πασίγνωστος δικηγόρος σε κηδεία στο Ρίο!

Έτσι τις «έφαγε» πασίγνωστος δικηγόρος σε κηδεία στο Ρίο!

Συγγενείς του νεκρού ηλικιωμένου επιχείρησαν να λιντσάρουν το δικηγόρο του, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος έχει «αρπάξει» την περιουσία του παππού...

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και έκανε τον γύρο του ίντερνετ προκαλώντας σάλο. «Άγριο ξύλο σε κηδεία στην Πάτρα».

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Πάτρας, σήμερα αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες για το άγριο ξύλο που έπεσε στην διάρκεια κηδείας στο Ρίο με θύμα πασίγνωστο δικηγόρο των Πατρών!

Ο εκλιπών ήταν ανύπαντρος, πάνω από 80 και κατά τους συγγενείς του είχε μεγάλη περιουσία η οποία βρέθηκε στα χέρια του δικηγόρου με πωλητήριο. Λένε μάλιστα πως στους λογαριασμούς του δεν βρέθηκαν χρήματα, ούτε ένα μεγάλο ποσό, κοντά στις 100.000 ευρώ που πρόσφατα είχε πάρει από απαλλοτρίωση ακινήτου του για δημόσιο έργο.

Οι συγγενείς υποστηρίζουν πως ο δικηγόρος κατάφερε (με νόμιμο φυσικά τρόπο) να αγοράσει (εδώ βάζουν ερωτηματικό ωστόσο υπάρχει πωλητήριο) ακίνητα του ηλικιωμένου που απεβίωσε! Πρόκειται για 4 σπίτια στο Ρίο, κάποια στρέμματα γης, και ένα διώροφο σε κεντρικό σημείο στην Πάτρα.

Μάλιστα για όλα αυτά τους πληροφόρησε ο δικηγόρος που οι συγγενείς εξουσιοδότησαν να πληροφορηθεί τα της περιουσίας! Ο εκλιπών δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τα αδέλφια του, είχε μείνει μόνος στην ζωή, και αυτός που επιτέθηκε στον δικηγόρο του την ώρα της κηδείας ήταν... ο σύζυγος μιάς ανιψιάς του. Ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο!

Μόλις είδε τον δικηγόρο και έχοντας μάθει τι είχε συμβεί... του άναψαν τα λαμπάκια! Του επιτέθηκε και έγινε της κακομοίρας! «Περιέλουσε» τον δικηγόρο με χαρακτηρισμούς όπως «απατεώνα», «παλιάνθρωπε» και του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές! Σύμφωνα όμως με αυτόπτες μάρτυρες ο δικηγόρος δεν ήταν μόνος. Κάποιοι δικοί του... κατάφεραν και τον άρπαξαν, βγάζοντάς τον άρον άρον από την εκκλησία!

Πηγή: dete.gr