ΕΛΛΑΔΑ

Κύμη: Ώρες αγωνίας για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας

Κύμη: Ώρες αγωνίας για τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης Κατερίνας

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αττική συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Χρήστος Καραβάς, ένας από τους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Κύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του άτυχου Χρήστου που ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ κρίνεται σταθερή αλλά βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Υπενθυμίζεται ότι το τζιπ στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί άνθρωποι κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες το πρωί του Σαββάτου (22/7) εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να πέσει στην ακτή της θάλασσας και να χάσουν τη ζωή τους τα τρία άτομα που κάθονταν στα πίσω καθίσματα. Πρόκειται για την 26χρονη Κατερίνα ΧΑραμάρα, τον 30χρονο Γιάννη Κατσή και τον 38χρονο Τάκη Καρατζή.

Ο Χρήστος Καραβάς μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της...

Από θαύμα σώθηκε και είναι σε καλή κατάσταση ο συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης, ηλικίας 31 ετών.

Ο Χρήστος Καραβάς που διατηρεί ξενοδοχείο μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο με ευθύνη της οικογένειας του, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αττικής.

Στο νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά είχε μετακομίσει στη Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Καραβά, με τον οποίο ετοιμαζόταν να παντρευτεί σύντομα…

Πηγή: Eviazoom.gr

Σχετικές ειδήσεις