ΕΛΛΑΔΑ

Ζεστός ο καιρός και την Κυριακή

Ζεστός ο καιρός και την Κυριακή
Με τις τσάντες θαλάσσης παραμάσχαλα βρίσκονται ακόμη όσοι αγαπούν τις βουτιές, καθώς ο καιρός σε ορισμένες περιοχές...

Με τις τσάντες θαλάσσης παραμάσχαλα βρίσκονται ακόμη όσοι αγαπούν τις βουτιές, καθώς ο καιρός σε ορισμένες περιοχές επιτρέπει ακόμα… μακροβούτια. Ωστόσο, μόνο στα βορειοδυτικά ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της ηπείρου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και τοπικά ανατολικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος και μόνο πρόσκαιρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.