ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Ρόδο: Στα δικαστήρια γαμπρός και νύφη για όσα έκαναν λίγα λεπτά μετά το γάμο!

Σάλος στη Ρόδο: Στα δικαστήρια γαμπρός και νύφη για όσα έκαναν λίγα λεπτά μετά το γάμο!

Πριν τους κρίνει ο Θεός, όπως όλα δείχνουν, θα τους κρίνει η Δικαιοσύνη.

Ο λόγος για το νιόπαντρο ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι, στο… όνομα της πιο πρωτότυπης γαμήλιας φωτογραφίας, αψήφησαν το σεβασμό που επιβαλλόταν στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, κοντά στο οποίο και προσποιήθηκαν στοματικό σεξ.

565465465464

Μετά την απαγόρευση από τις τοπικές Αρχές της Λίνδου και τον Μητροπολίτη Ρόδου, κ. Κύριλλο τέλεσης πολιτικών γάμων στο μοναστήρι, εξαιτίας της βεβήλωσης του μοναστηριού από τη φωτογραφία προσομοίωσης στοματικού σεξ της Κάρλι Λαν και του Μάθιου, ζευγάρια Βρετανών που είχαν σχεδιάσει το γάμο τους στο ίδιο εκκλησάκι σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον τους.

«Θα πάω να ζητήσω τη γνώμη δικηγόρου για να δω αν μπορώ να κινηθώ εναντίον τους. Είναι αποβράσματα», δηλώνει χαρακτηριστικά στη MailOnline ο 32χρονος Ντάνιελ Γκέινορ, που σχεδίαζε να παντρευτεί στο ίδιο εκκλησάκι, αλλά τώρα δεν μπορεί λόγω της απαγόρευσης.

Η 33χρονη Σούζαν Σαρπλς, η οποία είχε κανονίσει το γάμο της, κόστους 40.000 λιρών (45.000 ευρώ) στο ίδιο παρεκκλήσι για το Μάιο, δηλώνει επίσης πανικόβλητη.

Την ίδια ώρα, αν και δηλώνουν μεταμέλεια, η Κάρλι και ο Μάθιου τονίζουν ότι θεωρούν την απαγόρευση γάμων συνολικά ως «υπερβολική» και «τρέλα».

«Απλά προσποιούμασταν και κάναμε πλάκα. Οι Έλληνες αντέδρασαν απολύτως υπερβολικά. Δεν πιστεύουμε ότι κάναμε κάτι λάθος, αλλά το μετανιώνουμε και ευχόμαστε να μην είχαμε μπει στον κόπο. Η απαγόρευση είναι παράνοια. Μας έχει προκαλέσει διαφόρων ειδών μπελάδες», δηλώνει ο 27χρονος γαμπρός.

Πηγή: εφημερίδα «Espresso»