ΕΛΛΑΔΑ

Στα ίχνη των ληστών της Alpha Βank του αεροδρομίου

Στα ίχνη των ληστών της Alpha Βank του αεροδρομίου
Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας που έγινε στις 2 Οκτώβρη στο Ελ. Βενιζέλος, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές…

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας που έγινε στις 2 Οκτώβρη στο Ελ. Βενιζέλος, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Οι τρεις προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν σήμερα οι άνδρες της αστυνομίας φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους προσαχθέντες φέρεται να είναι ο δράστης, ο οποίος φορώντας στολή εργάτη τεχνικής εταιρίας, κατάφερε να μπει στο υποκατάστημα της Alpha Βank που στεγάζεται στο αεροδρόμιο και να «σηκώσει» ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όμως ο δράστης, αν και αποδείχθηκε πανέξυπνος, ήταν και λίγο επιπόλαιος. Πρώτον δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας και δεύτερον δεν σκέφτηκε πως ίσως αναγνωριζόταν η φωνή του από το τηλεφώνημα που είχε κάνει ώστε να ειδοποιήσει πως το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου θα πήγαινε στο υποκατάστημα ένας τεχνικός.

Έτσι, οι άνδρες της αστυνομίας φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, αν και μέχρι και πριν από λίγη ώρα, οι δύο άνδρες και η μια γυναίκα που έχουν προσαχθεί, αρνούνταν κάθε κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα: Τρεις προσαγωγές για τη ληστεία στο Ελ. Βενιζέλος