ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο κυνηγός που εκτέλεσαν πισώπλατα στην Αρκίτσα (pics)

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο κυνηγός που εκτέλεσαν πισώπλατα στην Αρκίτσα (pics)

Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του 55χρονου κυνηγού παραμένει άγνωστο - Το κινητό και το όπλο του θύματος αναζητά η Αστυνομία

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του Γερμανού υπηκόου που βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του, στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, από τη ληστεία μέχρι το ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών ή ακόμα και τη διένεξη με άλλους κυνηγούς που μπορεί να βρίσκονταν στην ίδια περιοχή, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (10/01), αναφέρει το lamiareport.gr.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του θύματος

Είναι πάρα πολλά τα άτομα που κλήθηκαν από την Ασφάλεια Λαμίας για να καταθέσουν έτσι ώστε να βρεθεί ένα κίνητρο, που θα μπορούσε να οπλίσει το χέρι κάποιου και να φτάσει σε ένα τόσο στυγερό έγκλημα. Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η έρευνα των όποιων ευρημάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, μήπως εντοπιστεί το κυνηγετικό όπλο του εγκλήματος, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Δίπλα στο πτώμα του 55χρονου βρέθηκε ένα πτυσσόμενο σκαμνάκι, ενώ πάνω του βρέθηκε φακός και φυσίγγια τόσο για πουλιά όσο και για αγριογούρουνα, που δείχνει ότι κι εκείνος πιθανότατα είχε βγει για κυνήγι. Ήταν πεσμένος κοντά στο αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες που βρέθηκε κλειδωμένο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν πεταμένα σε απόσταση 500 μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε ο 55χρονος εδώ

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: lamiareport.gr

Σχετικές ειδήσεις