ΕΛΛΑΔΑ

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Αίθριος και ζεστός αναμένεται να είναι αύριο, Πέμπτη, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία θα σημειωθούν νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ασθενείς, από το απόγευμα νοτιοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ, και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί ενισχυμένοι. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και το βραδυ στη Θράκη πιθανόν να είναι έντονα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι και από τη νύχτα βόρειοι με τάση ενίσχυσης. Θερμοκρασία: από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Το βράδυ στη Θεσσαλία νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Στα βόρεια από το βράδυ νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.