ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - Τι έκαναν οι απαγωγείς λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - Τι έκαναν οι απαγωγείς λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Σοκ προκαλούν τα όσα έρχονται στο «φως» γύρω από τη δολοφονία του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, του οποίου η σορός δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Έκρυψαν το πτώμα του σε αποθήκη και μετά το «τσιμέντωσαν»

Το σημείο όπου οι απαγωγείς έκρυψαν τις πρώτες ημέρες τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Καναδός ερευνητής που ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας να διαλευκάνει την πολύκροτη υπόθεση και να εντοπίσει τους ασύλληπτους δράστες, αλλά και το σημείο που βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του.

Ο Καναδός ερευνητής μιλώντας στο «Φως το Τούνελ» αποκάλυψε ανατριχιαστικά στοιχεία για τη σκοτεινή αποθήκη όπου έκρυψαν τον πτώμα του άτυχου Μάριου, την εκκλησία που χρησιμοποιούσαν ως κωδικό στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους οι απαγωγείς με τον έγκλειστο εγκέφαλο και ότι χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο και κρησφύγετο τη στρατιωτική βάση στον Κιθαιρώνα, έως ότου οδήγησαν τον Μάριο στον τελικό τόπο ταφής του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Το κόκκινο βαν

Η πεποίθηση του Καναδά πραγματογνώμονα για την προσωρινή ταφή του Μάριου στην περιοχή της στρατιωτικής αποθήκης ενισχύεται και από τη μαρτυρία ενός κατοίκου των Βιβλίων στην εκπομπή της Νικολούλη, ο οποίος τον Αύγουστο του 2012 είδε πράγματι ένα κόκκινο βαν να κινείται στην περιοχή του Κριθαιρώνα. Όπως εκτιμά ο ειδικός ερευνητής το κόκκινο φορτηγό που ανήκει σε μέλος της πρώτης ασύλληπτης ομάδας του εγκεφάλου, μετέφερε τσιμέντο και κάρβουνα προκειμένου οι απαγωγείς να φτιάξουν τον αυτοσχέδιο τάφο του Μάριου στην κορυφή του βουνού. Μάλιστα, το τσιμέντο με το οποίο έθαψαν το νεαρό στο συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται και στις συνομιλίες που είχε ο εγκέφαλος μέσα από τη φυλακή με τα μέλη της πρώτης ομάδας των απαγωγέων.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Καναδός εξήγησε ότι η κλειδαριά της πόρτας έχει ακόμα αναλλοίωτα σημάδια, στοιχείο το οποίο συνδέει με τα κλειδιά που είχαν χάσει και αναζητούσαν οι απαγωγείς της πρώτης ομάδας το βράδυ της δολοφονίας.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει στη διάθεση του κι άλλα στοιχεία, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος δεν ετάφη τελικά στην στριατιωτική αποθήκη, αλλά υπάρχει και δεύτερη τοποθεσία όπου μετέφεραν το νεκρό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τα μέλη της πρώτης ομάδας χρησιμοποιούσαν το εκκλησάκι στον Κριθαιρώνα ως κωδικό όταν ήθελαν να αναφερθούν στο σημείο όπου είχαν αφήσει το πτώμα.

«Οι πέτρες ήταν βαλμένες από ανθρώπινο χέρι…»

Μετά τις αποκαλύψεις του «Τούνελ» τα στόματα στην περιοχή των Βιλίων άνοιξαν. Οι μαρτυρίες που έφθασαν στην εκπομπή οδηγούσαν στην καρδιά του βουνού. Εκεί όπου κάτοικοι εντόπισαν ένα σωρό από πέτρες που είχαν άτακτα τοποθετηθεί από ανθρώπινο χέρι.

Η κάμερα του «Τούνελ» έφτασε με έναν μάρτυρα στο σημείο.

Σε ερώτηση του Καναδού ερευνητή που συνόδευε τον ρεπόρτερ της εκπομπής, πότε ήταν η τελευταία φορά που πέρασε από το χώρο αυτό πριν εντοπιστεί ο σωρός από πέτρες, ο κάτοικος της περιοχής απάντησε:

«Δεν είχα περάσει ποτέ πριν από εδώ μέχρι που μου μίλησε για τις πέτρες ένας φίλος μου βοσκός».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Καναδός ερευνητής, που έψαξε όλη την περιοχή, συνάντησε κι άλλες τέτοιες συστάδες από πέτρες.

«Αν και πάντα αξίζει να ερευνάμε και το παραμικρό στοιχείο, αυτές οι μαζεμένες πέτρες είναι κάτι που θα αποκαλούσαμε «σημαδεμένο τάφο» και σε αυτήν την περίπτωση που εξετάζουμε, κάπου υπάρχει ένας τάφος χωρίς σημάδι. Επίσης στην γύρω περιοχή δεν υπάρχουν καμένα δέντρα, ούτε σημάδια από πυρκαγιά που αναζητώ βάσει της έρευνας μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις