ΕΛΛΑΔΑ

«Πιάστηκαν» οικογενειακώς για διαρρήξεις!

«Πιάστηκαν» οικογενειακώς για διαρρήξεις!

Στην σύλληψη ενός 51χρονου πατέρα και του 24χρονου γιου του προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, την ώρα που επιχειρούσαν να κάνουν διάρρηξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία 33χρονου ιδιοκτήτη εργαστηρίου ζωγραφικής ο 24χρονος είχε «τρυπώσει» στο εργαστήριο αφού παραβίασε γυάλινη είσοδο, και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία ζωγραφικής.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 24χρονος παγιδεύτηκε σε μπαλκόνι διπλανού γραφείου, οπού και έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ιδιοκτήτη του εργαστηρίου ζωγραφικής. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 24χρονος προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας από το μπαλκόνι, χωρίς να τραυματιστεί.

Την ώρα της διάρρηξης ο 51χρονος πατέρας του δράστη, περίμενε το γιο του μέσα σε αυτοκίνητο και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το εργαστήριο ζωγραφικής τα οποία αποδόθηκαν στον 33χρονο, ενώ στην κατοχή του 51χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια.