ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη - Πέθανε η 7χρονη που χαροπάλευε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη - Πέθανε η 7χρονη που χαροπάλευε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Το κοριτσάκι είχε τραυμαστιστεί βαρύτατα σε τροχαίο ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητο της οικογένειάς της, στο Καστέλι της Μεσαράς.

Η Ελευθερία που έδωσε μία μεγάλη μάχη, έχοντας όλο αυτό το διάστημα τους δικούς της στο πλευρό της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, συγγενείς, φίλους και όλους όσοι ήξεραν το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι.

Κλίμα πένθους επικρατεί στο ΠΑΓΝΗ εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 7χρονη, αλλά την ίδια ώρα το κορίτσι μέσα από το θάνατο του, έρχεται να δώσει ζωή. Και αυτό γιατί με μία γενναία και αξιέπαινη απόφαση οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας έτσι ελπίδα σε άλλους ανθρώπους, η ζωή των οποίων κρέμεται από μία κλωστή.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για την δωρεά των οργάνων, ενώ υπάρχει συνεχής συντονισμός μεταξύ ΕΟΜ και ομάδων γιατρών από την Ουγγαρια, την Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστρία, εκεί όπου θα φθάσουν τα όργανα της μικρής.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 07:30 το πρωί της Τετάρτης (20/06), στη διασταύρωση Καστελίου, κοντά στις Μοίρες Ηρακλείου, στο ύψος των Καπαριανών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το Ι.Χ. που επέβαινε η τετραμελής οικογένεια και ήταν σταματημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Ο λόγος για ένα ανδρόγυνο και τα δύο τους κοριτσάκια, ηλικίας 5 και 7 ετών. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, τραυματίστηκαν η 47χρονη μητέρα, αλλά και τα δύο παιδιά.

Αμφότερα τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα βρίσκονταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τις Μοίρες.

Εξ' αρχής, η 7χρονη νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη σοκ από τον πατέρα του 23χρονου φαντάρου που εξαφανίστηκε εν πλω

Καιρός για παραλία το Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα