ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος

Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου (λίγο πριν τις 8:00 το πρωί) στη συμβολή της λεωφόρου Αμφιθέας με τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Από την καραμπόλα ενός πούλμαν, ενός λεωφορείου και ενός βαν δεν έχει ευτυχώς τραυματιστεί κανείς αλλά έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα με ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα με κατεύθυνση τον Πειραιά, όπως και στη λεωφόρο Καλαμακίου και στην Αλίμου. Σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ το κυκλοφοριακό χάος εκτείνεται έως το κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος, λίγο πριν τις 10:00 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και λίγο αργότερα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο Έπειτα η καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, θα επισκεφτεί τη Γερμανική Σχολή Αθηνών στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της –που αναμένεται πριν το μεσημέρι– θα συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες της Γερμανικής Σχολής Αθηνών για το μέλλον της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική γλώσσα. Στις 14:00 θα έχει συνάντηση, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι Η Άνγκελα Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Παρασκευή στις 16:30.