ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ήταν όλοι τους εκεί (pics&vid)

Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ήταν όλοι τους εκεί (pics&vid)
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ειπώθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, το τελευταίο «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, αλλά και απλός κόσμος με θλίψη είπε το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο, Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (22/01/2019) σε ηλικία 61 ετών.

Η σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου μαζί με τα παιδιά τους έφτασαν στην εκκλησία νωρίτερα. Φανερά συντετριμμένη η σύζυγός του αποχαιρέτησε τον δικό της Θέμο.

Σήμερα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να τον αποχαιρετήσουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος.

«Αποχαιρετώ έναν παλιό και καλό φίλο, έναν άνθρωπο που τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Έφυγε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και θα μας λείψει πολύ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μόνο στεναχωρημένος μπορεί να είναι σήμερα κανείς από τον χαμό ενός ωραίου ανθρώπου και οικογενειάρχη», είπε ο Βασίλης Κικίλιας. «Παρότι η εποχή είναι πολύ άσχημη για την Ελλάδα, ήρθα να τιμήσω τον Θέμο που άσχετα από τη διαδρομή του ήταν ένας αγωνιστής», ήταν η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη.

Το «παρών» έδωσαν και δεκάδες δημοσιογράφοι. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παναγιώτης Λάμψιας, ο Γιώργος Παπαδάκης, οΤάκης Χατζής, η Αγγελική Νικολούλη, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Φόρο τιμής στον δημοσιογράφο απέτισαν και η Δούκισσα Νομικού, η Σάσα Μπάστα και η Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίες είχαν βρεθεί για χρόνια στο πλευρό του στην εκπομπή «ΌΛΑ».

Παρόντες και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.

Άλλωστε η οικογένειά του είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Νέα επιδείνωση από τη Δευτέρα. Ξανά καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις...

Από την αποθέωση στην ειρωνία: Γιατί «κράζουν» τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Twitter

Σχετικές ειδήσεις