ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έπαθε ΣΟΚ όταν ανακάλυψε ποια ήταν η σύντροφός του - Οι φωτογραφίες της που τον «έκαψαν»

Λαμία: Έπαθε ΣΟΚ όταν ανακάλυψε ποια ήταν η σύντροφός του - Οι φωτογραφίες της που τον «έκαψαν»
Απίστευτο αυτό που του συνέβη!

Η αποκάλυψη του μυστικού που έκρυβε η νεαρή του έφερε μπελάδες!

Απίστευτη περιπέτεια για έναν άνδρα από τη Λαμία, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Ο λόγος; Είχε συνάψει σχέση με μία ανήλικη, χωρίς, όπως φαίνεται, να γνωρίζει την πραγματική της ηλικία.

Σε βάρος του νεαρού είχε σχηματισθεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς στον υπολογιστή του, καθώς και σε ένα USB είχε βρεθεί γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας (η οποία τότε έκλεινε τα 18 της).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί της Πέμπτης (14/02) από το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, όπου κρίθηκε αθώος. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είχε συμπληρώσει τα 18 χρόνια αφού του απέκρυπτε την πραγματική της ηλικία.

Η δε επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο των συνομιλιών που αντάλλασσαν μέσω Facebook και έγινε με τη συναίνεσή της.

Να σημειωθεί ότι στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, ενώ αντίθετα ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε κανονικά, αν και πλέον διαμένει στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανατροπή - Νέο κύμα κακοκαιρίας πλησιάζει την Ελλάδα - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας;

«Θρίλερ» με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Τι έχει συμβεί;