ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από το φρικτό τροχαίο που «πάγωσε» το πανελλήνιο

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από το φρικτό τροχαίο που «πάγωσε» το πανελλήνιο
Τρία χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα ,Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών σε φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην περχιοχή του Ελληνικού.

Το θηριώδες τζιπ στο οποίο επέβαινε ο Παντελής προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες οι οποίες τρύπησαν απ’ άκρη σ’ άκρη το αυτοκίνητο. Ο τραγουδιστής βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο μοιραίο τζιπ συνεπιβάτιδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή ήταν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

«Παντέλο δεν έφυγες ποτέ»!

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων την Κυριακή 17 Φεβρουάριου τελέστηκε μνημόσυνο στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς το πρωί η οικογένειά του, φίλοι, συνάδερφοι και πλήθος κόσμου.

Συντετριμμένοι οι γονείς του, δεν ακόμα να πιστέψουν πως το παιδί τους έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή, στην καλύτερή του ηλικία, πάνω που είχε ανοίξει τα φτερά του.

«Ημέρα μνήμης… Πέρασαν τρία χρόνια, πολλές μέρες, πολλά κλάματα. Ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ και να τον θυμάται ο κόσμος», είπε ο πατέρας του Παντελή στο Opentv.

Ράγισε καρδιές το βίντεο του Αρναούτογλου αφιερωμένο στη μνήμη του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη και προβλήθηκε στην εκπομπή «The 2night show».

«Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Φλεβάρη, κλείνουν τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του Παντελή, του Παντελή μας. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες, ο καθένας από εμάς που τον γνώρισε λίγο ή πολύ, σίγουρα έχει κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του. Το θεωρώ χρέος κι εγώ, αλλά και οι άνθρωποι της εκπομπής, το θεωρήσαμε χρέος, πέραν του ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Παντελής σε τηλεοπτικό πλατό, μέσα εδώ, σε αυτό το χώρο, ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι...

Αλλά και επειδή κάναμε την πρώτη συνέντευξη του γενικά, να φτιάξουμε κάτι γι' αυτόν. Ο Παντελής δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Με έναν ή με άλλον τρόπο θα υπάρχει πάντα, στη μουσική, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στην καρδιά μας. Θα είναι ο Παντελής που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

Το χρονικό της τραγωδίας που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Όλα συνέβησαν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης (18/2/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σε δέντρο.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

CbgFfPUXIAAh5I5

Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν για ώρα

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα το οποίο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή.

Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών.

Σχετικές ειδήσεις