ΕΛΛΑΔΑ

Στα «λευκά» η ορεινή Μαγνησία – Πώς κινούνται τα οχήματα (video)

Στα «λευκά» η ορεινή Μαγνησία – Πώς κινούνται τα οχήματα (video)
Σε ορισμένες περιοχές τα φαινόμενα χαρακτηρίζονται ακραία
e-volos.gr

Χιόνια δύο μέτρα έφερε στην ορεινή Μαγνησία η κακοκαιρία – Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί – Δείτε βίντεο από το Πήλιο

Η κακοκαιρία «Ωκεανίδα» έντυσε στα «λευκά» ολόκληρη την ορεινή Μαγνησία τις τελευταίες ώρες. Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές να χαρακτηρίζονται ακραία, αφού το ύψος του χιονιού στα Χάνια αγγίζει τα 2 μέτρα, ενώ οι άνεμοι στην Πορταριά φτάνουν ακόμα και τα 119 χλμ. την ώρα.

Παρόλα αυτά ολόκληρο το οδικό δίκτυο Πηλίου και των υπόλοιπων ορεινών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας είναι ανοιχτό, ακόμα και για τα φορτηγά, όπως εξηγεί στο e-volos.gr η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

«Η εμπειρία μας πλέον είναι αυτή που μας οδηγεί και έτσι, προετοιμασμένοι όπως ήμασταν ακόμα και για το χειρότερο σενάριο, έχοντας στον δρόμο από την πρώτη στιγμή το σύνολο των διαθέσιμων μηχανημάτων και μέσων, έχουμε κρατήσει όλους τους δρόμους ανοιχτούς και κατά συνέπεια όλα τα χωριά του Νομού μας προσβάσιμα» σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, τονίζοντας ότι «Δώσαμε και συνεχίζουμε σκληρή μάχη με την κακοκαιρία, αλλά όλοι οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί, ακόμα και για τα φορτηγά, επιχειρώντας όλο το 24ωρο, ακόμα και μέσα στη νύχτα, με τουλάχιστον 60 μηχανήματα. Ωστόσο να τονίσουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε βίντεο από το Πήλιο

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Πού έδειξε το θερμόμετρο -11 βαθμούς Κελσίου

Πρωτοφανές ρεπορτάζ του BBC: Υπάρχει «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις