ΕΛΛΑΔΑ

«Μύρισε» Χόλιγουντ στο Σύνταγμα: «Διαδηλώσεις», «συγκρούσεις» με τα ΜΑΤ και «χημικά» (pics)

«Μύρισε» Χόλιγουντ στο Σύνταγμα: «Διαδηλώσεις», «συγκρούσεις» με τα ΜΑΤ και «χημικά» (pics)
Χολιγουντιανό σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας.
EUROKINISSI

Μπορεί οι εικόνες που μας έρχονται από την περιοχή γύρω από την πλατεία Συντάγματος να είναι γνώριμες, δεν είναι όμως και αληθινές.

Κλειστό είναι από τις 6 το πρωί της Κυριακής (10/03) το κέντρο της πρωτεύουσας λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered».

Στις πρώτες εικόνες που έρχονται από το σημείο, το σκηνικό που έχει στηθεί δείχνει επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών με καπνό να σκεπάζει τα πάντα:

«Το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα», σχολίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας.

Σημειώνεται, ότι η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία σε αυτοκίνητα και πεζούς, μέχρι τις 18:00.

Δείτε πού ισχύουν οι ρυθμίσεις:

  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της
  • Πλατεία Συντάγματος

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2020, και τα γυρίσματά της θα γίνουν αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τη σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο κι έχει σαν πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον (γιο του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσιγκτον, κατόχου Όσκαρ).

Η ταινία αποτελεί αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή και το σενάριό της εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Καιρός - Τάσος Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και χιόνια - Πού και πότε

Σχετικές ειδήσεις