ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Γυρίσματα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στο κέντρο της Αθήνας

Προσοχή! Γυρίσματα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στο κέντρο της Αθήνας
Χόλιγουντ θυμίζει η Αθήνα.
EUROKINISSI

Τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», λόγω των οποίων μετατράπηκε χθες (10/03) σε «πεδίο μάχης» η περιοχή του Συντάγματος, συνεχίζονται.

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Αθηναίων, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται από τις 07.00 έως 18.00 επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Διευκρινίζεται πάντως ότι δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

«Διαδηλώσεις», «συγκρούσεις» με τα ΜΑΤ και «χημικά»

Στις εικόνες που αποτυπώθηκαν χθες από το σημείο των γυρισμάτων, το σκηνικό που είχε στηθεί, έδειχνε επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομικών με καπνό να σκεπάζει τα πάντα:

«Το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα», σχολίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τη σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο κι έχει σαν πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον (γιο του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσιγκτον, κατόχου Όσκαρ).

Η ταινία αποτελεί αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή και το σενάριό της εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις