ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του στην Τύμφη

Ανείπωτη θλίψη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του στην Τύμφη
Ο 39χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών
kalymnos-news.gr

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/04/2019) ο 39χρονος πεζοπόρος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθει από χθες στο όρος Τύμφη στα Ιωάννινα.

Ο αγνοούμενος είχε πάει για πεζοπορία με τρεις φίλους του το Σάββατο (13/04), όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα στη Μονή Στομίου καθώς επιχειρούσαν να φτάσουν στο καταφύγιο της Αστράτας, μέσα από δύσβατο μονοπάτι.

Η σορός του άτυχου Ηλία Καλαϊτζή εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και εθελοντές το μεσημέρι της Κυριακής (14/04) βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

O 39χρονος έχασε τη ζωή του ανήμερα των γεννεθλίων του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Υπηρετούσε στο ΑΤ Πρέβεζας και ήταν πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Ο άτυχος αστυνομικός ήταν λάτρης του βουνού και της πεζοπορίας.

Όλες αυτές τις ώρες η σύζυγός του και οι οικείοι του, μέσα από τα social media, ζητούσαν από τους φίλους του να προσευχηθούν να βρεθεί ζωντανός ο 39χρονος.

Δείτε στην gallery ποιος ήταν ο 39χρονος:

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το άψυχο σώμα του 39χρονου βρέθηκε σε βάθος περίπου 700 μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Η επιχείρηση για την ανάσυρση είναι σε εξέλιξη και διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω της γεωμορφολογίας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς το παγωμένο χιόνι καλύπτει την περιοχή του φαραγγιού.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στην Αθήνα για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» ΗΠΑ - Τουρκίας

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Κώστας Σγόντζος

Σχετικές ειδήσεις