Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κατερίνη – Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Newsbomb

Ανείπωτη τραγωδία στο κέντρο της Κατερίνης – Τρεις νεκροί σε φωτιά σε πενταώροφη πολυκατοικία – Διασώθηκαν συνολικά οκτώ άτομα.

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12/2017) στο κέντρο της Κατερίνης. Τρία άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα όταν άνδρες της Πυροσβεστικής ειδοποιήθηκαν για φωτιά που εκδηλώθηκε στην πολυκατοικία. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 12 άνδρες και τέσσερα οχήματα επιχείρησαν στο σημείο. Ωστόσο, έμελλε να βρεθούν αντιμέτωποι με μία τραγωδία. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας εντοπίστηκε απανθρακωμένος ένας 77χρονος. Στη συνέχεια οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους από το δεύτερο όροφο έναν 81χρονο και μία 43χρονη. Τα δύο θύματα παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο θάνατος του 81χρονου και της 43χρονης οφείλεται σε αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 81χρονος ήταν πατέρας της 43χρονης και αδερφός του 77χρονου.

Η Πυροσβεστική απομάκρυνε από τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας οκτώ ακόμα ενοίκους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, όπως και ένας πυροσβέστης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο άτυχος ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος φέρεται να είχε ανάψει κάποιο θερμαντικό σώμα, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ωστόσο, περισσότερο φως για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν στα στοιχεία της προανάκρισης.

Πηγή βίντεο: LEFTERIA.BLOGSPOT.GR

Πηγή φωτογραφίων: toanatreptiko.blogspot.gr