Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Αυτός είναι ο «δράκος» που επιτίθεται σε ανήλικες και κυκλοφορεί ελεύθερος

Newsbomb

Συναγερμός στις Αρχές για «δράκο» που κυκλοφορεί στο Αιγάλεω – Ο επίδοξος βιαστής πλησιάζει ανήλικες και τις επιτίθεται – Πώς προσεγγίζει τα θύματά του – Συγκλονίζουν οι περιγραφές θυμάτων – Δείτε το «προφίλ» του δράστη

Τον τρόμο έχει σπείρει στο Αιγάλεω ένας άνδρας, ο οποίος επιτίθεται σε ανήλικες στη μέση του δρόμου με σκοπό, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, να τις βιάσει. Ο επίδοξος βιαστής βάζει στο στόχο ανήλικες που κυκλοφορούν μόνες τους. Τις ακολουθεί μέχρι να κατευθυνθούν σε κάποιο έρημο στενό. Σύμφωνα με το STAR, με την πρόφαση ότι έχει χαθεί ζητά τη βοήθειά τους, παγιδεύοντάς τες. Ο εφιάλτης για τις ανήλικες ξεκινά.

Το προφίλ του δράστη

Οι επιθέσεις που έχουν δεχθεί ανήλικες έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους το προφίλ του φερόμενου δράστη. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο δράστης έχει ύψος 1,85 μέτρα, είναι μελαχρινός και έχει μακρύ μούσι. Φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, επιτίθεται ακόμα και μέρα - μεσημέρι. Η τελευταία επίθεση έγινε στην οδό Παπαφλέσσα. Σε ένα δρόμο, που όπως αναφέρουν μαρτυρίες, συνηθίζει να πραγματοποιεί επιθέσεις.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα όσα περιγράφουν ανήλικες, οι οποίες έπεσαν στα χέρια του επίδοξου βιαστή.

«Πήρε από το μαλλί την αδερφή μου. Της έσπασε τα γυαλιά και της έσκισε το σουτιέν, με σκοπό να τη βιάσει», είπε μιλώντας στο STAR η αδερφή μίας 17χρονης, η οποία όπως υποστήριξε έχει δεχθεί και η ίδια επίθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Η κοπέλα μόλις πήρε το κινητό να δει πού βρίσκεται η διεύθυνση που της ζήτησε, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά και άρχισε να την πιάνει προκλητικά» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας. Όπως ανέφερε στο STAR, ο δράστης της έσκισε το σουτιέν και προσπάθησε να της το βγάλει. «Η κοπέλα του έδωσε μία μπουνιά και έφυγε» είπε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει γίνει ξανά επίθεση στο συγκεκριμένο δρόμο.

Δείτε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες στο βίντεο που ακολουθεί