Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε γνωστό δημοσιογράφο του Βόλου

Newsbomb

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Απόστολου Γαλάτη από άντρα που του έστησε καρτέρι

Το βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το taxydromos.gr, δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου και δημοτικού συμβούλου Βόλου Απόστολου Γαλάτη από άγνωστο, προς το παρόν, άτομο, πριν από λίγες μέρες, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA.

Όπως φαίνεται καθαρά, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ο δημοσιογράφος φτάνει στη συμβολή των οδών Γαλλίας με Κοραή με το αυτοκίνητό του και ετοιμάζεται να παρκάρει. Σταθμεύει το αυτοκίνητο και είναι έτοιμος να αποβιβαστεί.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα που φορά άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ. Διασχίζει κάθετα την οδό Γαλλίας και με γρήγορες κινήσεις, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και μπαίνει μπροστά στην πόρτα του οδηγού από την οποία ετοιμάζεται να βγει από το Ι.Χ. του ο Γαλάτης. Σχεδόν αστραπιαία ο άνδρας με τα μαύρα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και να τον κλωτσά. Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης τρέπεται σε φυγή τρέχοντας πάνω προς την οδό Κοραή.

Υπενθυμίζεται πως η άγρια επίθεση σημειώθηκε στις 22.44 το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής «Κυριακάτικη Αρένα» την οποία παρουσιάζει ο Απόστολος Γαλάτης.

Μετά το συμβάν, ο αθλητικογράφος - δημοτικός σύμβουλος Βόλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε η καταγγελία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε το βίντεο! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)