Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού για την υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί

Newsbomb

Νέα στοιχεία κατέθεσε στις δικαστικές αρχές ο 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί τον περασμένο Νοέμβριο – Τι λέει ο πατέρας του 29χρονου

Ο 29χρονος ηθοποιός στην προσφυγή του επικαλείται τις «καθαρές» τοξικολογικές εξετάσεις όπως επίσης και τις διαδρομές που είχαν γίνει με το ταξί τη μέρα που τον κατηγορεί ο οδηγός πως τον βίασε.

«Προσκόμισα με τους δικηγόρους μου κάποια νέα στοιχεία τα οποία απαντούν σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο και κάθε πιθανό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να έχω τελέσει αυτό το πράγμα σε αυτό τον άνθρωπο. Τα στοιχεία είναι αρκετά. Γενικά ότι αποδεικνυόταν έλεγε μετά ότι είχε κενό μνήμης και δεν θυμόταν. Η διπολική του συμπεριφορά σώστε το παιδί και καπάκι αλήτη τι μου έκανες αλήτες τι μου κάνατε θα σας σκοτώσω. Όταν εγώ άρχισα να συνέρχομαι του ήρθε στο μυαλό η φράση: τι θα πει αυτός τώρα; Υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν τα έχω πει και δεν μπορώ», λέει ο ηθοποιός Γιώργος Κάρκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να δω τα στοιχεία. Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον ενοχοποιεί. Όλες οι εξετάσεις είναι αρνητικές, ο μηνυτής από την άλλη μεριά προσπαθεί να διορθώσει με μία καινούρια κατάθεση το προηγούμενο λάθος. Τα αποδεικτικά στοιχεία μέχρι τώρα βγάζουν τον Γιώργο από τη φυλακή», λέει ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού, Αντώνης Κάρκας.

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αποφυλάκιση του ηθοποιού αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες μέρες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες της

Ασυγκράτητος ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσές του - Ποια η αντίδραση της εκκλησίας;

Θλίψη: Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός (pics)