Συνταγή για σάμαλι
#tsoulotip: Για να σιροπιαστεί σωστά το γλυκό, πρέπει τόσο το σάμαλι όσο και το σιρόπι να είναι ζεστά.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
250 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
340 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
110 ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κ.γ. baking powder
30 αμύγδαλα, χωρίς φλούδα
½ κ.γ. μαστίχα, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
13:44
∙
WHAT THE FACT